6a Assemblea Nacional d'EUiA

Altre lloc gestionat amb el WordPress

Document personal del Toni Barbarà redactat ABANS del 20 N i que manté vigència en molts punts i serveix com a avaluació del posterior desenvolupament. (en cursiva el que ha quedat superat)

Des d’una tradició de lluites i fantasmes a un futur polèmic. Marc històric elemental en 11 punts. Cap a una Europa blava, negra, roja, verda, o una Europa verdiroja, o roigverda? Com a preàmbul i sense entrar en precisions històriques, és imprescindible alguna referència global, així com aturar-nos en algunes de les qüestions del subtítol. Europa és un territori petit, relativament, vell per històric i, indiscutiblement, convuls i determinant a escala mundial, que invita i obliga a reflexionar sobre la seva situació en aquests moments crucials. És, a més, la nostra Casa Europa.
(…)

Descarrega tot el document en .pdf

Toni Barbarà

Comparteix!
  • Facebook
  • Twitter
  • Print
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks
  • email
  • del.icio.us
  • Add to favorites
  • Meneame

Escriu un comentari