6a Assemblea Nacional d'EUiA

Altre lloc gestionat amb el WordPress

A la primera reunió de la Comissió de Comunicació de la 6a Assemblea d’EUiA han participat els companys Toni Campos, David Tortosa, Julián Sesé, Iñaki Escudero, Ramon Casas, Jordi López Santín, i Eva Balart. S’han excusat Juan Linares, José Luis de la Torre i Francisco Sancho.

Com a coordinadora de la comissió designada per la Permanent per ser l’actual responsable d’aquests temes a la direcció d’EUiA, Eva Balart ha proposat uns objectius inicials, per difondre l’Assemblea Nacional en sí i per consolidar més enllà un grup de treball de Comunicació a EUiA.

APORTACIONS

Iñaki Escudero, coordinador d’EUiA d’Osona:
Hem de fer més participativa la comunicació 1.0 (el missatge institucional o oficial) i més oberta la 2.0, potenciant les opinions de la nostra gent. Ambdues han d’anar paral·leles.

Julián Sesé, ex coordinador d’Alternativa Jove i afiliat de L’Hospitalet:
Potenciar el ciberactivisme a EUiA, la producció d’informacions a les assemblees, al nostre món municipal… per a nodrir el web nacional. I prioritzar la formació del conjunt de l’afiliació pel que fa a les noves xarxes socials. Un compromís que assumeix aquesta nova comissió de Comunicació.

Toni Campos, responsable de l’Assemblea del Transport i les Telecomunicacions:
Insisteix en què hem d’ajudar a formar a les assemblees de base i reforçar la nostra formació en totes les àrees de treball per prioritats per ser de totes totes una organització del segle XXI.

Suggereix informar als mitjans de comunicació (nota de premsa) del canvi innovador que suposa el mètode de discussió i elaboració en comissions obertes en el procés de la 6a assemblea (Eva Balart es compromet com a responsable de premsa).

Proposa “una nova forma de comunicar i transmetre idees i estat d’ànim amb una imatge més desenfadada” d’EUiA a través del 2.0, en concret de càpsules de vídeo. S’ofereix a portar idees en la propera reunió i tirar-ho endavant comprometent d’altres companys.

David Tortosa, responsable de disseny i de webs d’EUiA:
Senyala la necessitat de crear equips i grups de treball estables, en concret un de Comunicació que fins el moment no s’ha consolidat a EUiA. Els presents hi estan d’acord i mostren la voluntat de tirar-lo endavant a partir d’ara.

Iñaki Escudero:
Valora la interactuació que facilita el twitter, amb la gent i amb els periodistes, una manera directa de fer arribar el nostre missatge i de que sigui recollit amb més probabilitats, com ha experimentat ell a Osona. Una manera de què les assemblees petites s’obrin i donin a conèixer la seva activitat, una manera de fer veure que “hi ha EUiA”.

Demana actualitzar les eines de què disposem, especialment els webs, i crear blocs tipus per a les assemblees.

Decidim retrobar-nos dimecres vinent a la mateixa hora: 22 de febrer, 17 hores, a la seu d’EUiA (Dr. Aiguader, 10).

Comparteix!
  • Facebook
  • Twitter
  • Print
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks
  • email
  • del.icio.us
  • Add to favorites
  • Meneame

Escriu un comentari