6a Assemblea Nacional d'EUiA

Altre lloc gestionat amb el WordPress

Ja s’ha constituït la comissió redactora del document, que es portarà al Consell Nacional el pròxim 24 de març

El passat divendres, 2 de març, es va constituir la comissió preparatòria de la 6a Assemblea Nacional d’EUiA, integrada per les persones que han estat al capdavant de les quatre comissions d’elaboració política dels documents, a més dels companys i companyes elegits pel darrer Consell Nacional per integrar la comissió tècnica.

En la trobada es va fixar la data i el lloc on se celebrarà la 6a Assemblea Nacional d’EUiA: serà el cap de setmana del 2 i 3 de juny de 2012, a la Fira de Sabadell (http://www.firasbd.com/). Així mateix, es va decidir que la comissió redactora dels documents per l’Assemblea Nacional la integrin set companys i companyes que ha participat activament en les quatre comissions de discussió i elaboració prèvies: Toni Salado, Marisol Martínez, Héctor Sánchez, Francesc Matas, Núria Lozano, Gregorio Belmonte i Alba de Lamo.

Recordem que les comissions han treballat quatre blocs principals: Primer: Context, balanç i actualització de la proposta política i programàtica d’EUiA (democràcia, serveis públics, drets socials, dret a decidir, treball…). Segon: Quina EUiA volem? Model organitzatiu i estatuts. Una EUiA moviment i amb més activisme social. Tercer: Una nova força catalana de l’espai de l’esquerra transformadora, ecologista i nacional (balanç i perspectives de la coalició ICV-EUiA). Quart: Aliances polítiques i socials. Majories de progrés a Catalunya, Espanya i Europa (balanç de l’experiència del Govern d’Entesa, compromís amb IU i altres forces d’esquerres de l’Estat espanyol, el PEE i la política europea…).

La proposta de document que en surti d’aquesta comissió es portarà al Consell Nacional, que en principi la Permanent preveu pel dissabte 24 de març.

Comparteix!
  • Facebook
  • Twitter
  • Print
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks
  • email
  • del.icio.us
  • Add to favorites
  • Meneame

Escriu un comentari