6a Assemblea Nacional d'EUiA

Altre lloc gestionat amb el WordPress

Informacions i peticions des de la Comissió
de Comunicació d’EUiA per a la 6a Assemblea.

Benvolguts companys i companyes, us volem informar de les iniciatives que hem acordat tirar endavant des de la Comissió de Comunicació de la 6a Assemblea Nacional d’EUiA, i a més demanar la vostra col·laboració.

En primer lloc, volem fer un vídeo per donar a conèixer la 6a Assemblea (que com ja sabreu celebrarem a la Fira de Sabadell els pròxims dies 2 i 3 de juny). Ja tenim el guió decidit, constarà de vàries escenes i diàlegs, però ens calen persones interessades en participar-hi, ja sigui com a figurants, com actrius o actors,  que col·laborin en l’edició, la música, els decorats, a cercar localitzacions, darrera la càmera… L’experiència i el talent artístic són d’agrair, però també les ganes de compartir i passar-ho bé. I el que més valorarem serà la disposició a formar part d’un grup estable d’elaboració de vídeos d’EUiA. No importa ni l’edat, ni el gènere, ni la procedència d’assemblea… Les persones interessades contacteu amb Toni Campos (933073100@telefonica.net) o Julian Sesé (juliansese@hotmail.com).

D’altra banda, volem fer un altre vídeo protagonitzat per gent representativa de les assemblees actives d’EUiA, tant territorials com de sector, volem que els i les nostres activistes que treballen en diferents moviments i lluites socials ens expliquin què n’esperen de la 6a Assemblea, perquè és necessària EUiA en aquests temps. Això sí, en només 15 segons!

Per tant, demanem que cada assemblea ens enviï un vídeo de 15 segons (màxim) on una persona  o grup de persones representatives (si pot ser persones significades en lluites socials) digui què n’espera de la 6a Assemblea. El vídeo ha de ser gravat en un lloc que identifiqui la vostra assemblea (un lloc del barri o la població que sigui emblemàtic, a la feina, a una acció reivindicativa…). El vídeo, que es pot gravar amb un telèfon mòbil amb càmera,  s’ha d’enviar a l’adreça 6a@euia.cat

Finalment, animem al conjunt de l’afiliació a que ens expliqueu com valoreu el procés de la 6a Assemblea Nacional. Per això, podeu fer de reporteres i reporters del procés de la vostra pròpia assemblea de base. Podeu informar via Twitter, utilitzant l’etiqueta #EUiA6a Podeu informar sobre dies i horaris de les vostres trobades, opinar sobre els debats i transmetre sensacions personals vers les discussions…

Us agraïm per endavant que ens ajudeu a difondre la 6a!

Comissió de Comunicació de la 6a Assemblea Nacional d’EUiA

Comparteix!
  • Facebook
  • Twitter
  • Print
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks
  • email
  • del.icio.us
  • Add to favorites
  • Meneame

Escriu un comentari