6a Assemblea Nacional d'EUiA

Altre lloc gestionat amb el WordPress

La comissió de coordinació de la 6a Assemblea Nacional d’EUiA, reunida el passat divendres 20 d’abril, va debatre sobre les propostes de lema presentades fins el moment a la comissió de Comunicació i va acordar que el conjunt de l’afiliació pugui dir la seva a través d’aquest bloc  i tancar el lema en el termini d’una setmana (fins el 27 d’abril). La decisió de la tria final es va deixar a criteri de la comissió de Comunicació, que transmetrà la seva decisió a la comissió de coordinació i aquesta ho farà arribar via correu electrònic als i les membres de la Comissió Nacional d’EUiA.

A continuació reproduïm les propostes de lema que tenim:

#tempsd@lternatives
#tempsdunit@t
#tempsdesquerres

(Toni Campos, Transport i Telecomunicacions, grup comunicació) Justificació del lema, tal i com el presento:

Agafo el nom de EUiA i  el reafirmo. Estic dient en el fons més EUiA, però ressaltant els mots desagregats que la defineixen.

Ressalto “alternatives” en front l’idea de que tan sols hi ha una forma de fer política, una única forma de sortir de la crisi, de veure el mon, de lluitar…. De fet, la primera part del document és un recull d’alternatives que poc tenen a veure amb el pensament únic.

Ressalto també “unitat”, una cosa que ens farà falta en aquest període proper i en sentit molt més ampli que ara.

I sobretot ressalto “esquerres” en plural, perquè les Esquerres o son plural i diversa o no seran. El mot esquerres es el resultat d’una suma (molt a veure amb la part del document on dient que l’actual marc està superat) . El mot esquerra en singular, precisament és que segons el document , volem superar.

També afegeixo els signes # i e la @, com a senyal dels nou temps en les formes. Així en el lema també comuniquem implícitament la transformació d’EUiA (és tota la part organitzativa del document de EUiA)

Si a més cada línia les lletres  d’un color (la meva proposta seria roig, verd, violeta), comunicaríem encara més , en el mateix lema.

Proposta b Toni Campos:

#tempsd@lternatives
#espaisdunit@t
#sobinariadesquerres

Atenent als suggeriments que m’ha fet la gent , us presento la meva proposta de lema, que té la mateixa argumentació anterior, però que incorpora altres idees.

Incopora la paraula “espais” en plural , que vol dir que ens oferim a fer l’unitat allà on calgui (plataformes de barri, moviments, etc) com de fet, portem fent una pila d’anys.

Incorpora la paraula “sobirania”  que fa referència a les nostres llibertats individuals i col·lectives (dret a decidir, sobirania alimentaria, sobirania economica envers els mercats, sobirania popular com a base de la democràcia, i inclús la sobirania del propi cos). Totes aquestes idees són dins del nostre document i les desenvolupem.

Proposta Francesc Matas, per afegir a l’anterior:

#tempsdecidir

Francisco Sancho (EUiA Mollet, grup comunicació):
El primer lema proposat per Toni Campos em va copsar des de el primer moment que el vaig llegir, emfatitza la nostra essència (EUiA) i la vincula al temps, donant-li sentit d’urgència… aquí i ara…davant de TOT el que està passant i que TOTHOM està patint. Ho trobo molt bo.

El segon vol parlar de masses coses (que ja estan recollides intrínsecament en el primer lema) és com un resum de programa en 6 paraules i, clar, llavors costa de pair, no enganxa… com a lema és complex i conceptualment un embolic.

Proposta Iñaki Escudero (EUiA Osona i membre comissió Comunicació)

#espaidalternatives
#espaidunitat
#espaidesquerres

Proposta Gregorio Belmonte (EUiA Sant Adrià i Educació)

Suma, democràcia , mobilització

Proposta de Rut Garrido (EUiA CiUtat Vella)

Pels nostres drets, anem a totes!

Comparteix!
  • Facebook
  • Twitter
  • Print
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks
  • email
  • del.icio.us
  • Add to favorites
  • Meneame

Escriu un comentari