6a Assemblea Nacional d'EUiA

Altre lloc gestionat amb el WordPress

El lema de la 6ª Assemblea: #tempsdesquerres #tempsdunitat #tempsdalternatives

Informar-vos que la comissió coordinadora de la 6a Assemblea Nacional d’EUiA, reunida el divendres 27 d’abril, ha donat el vist i plau al lema assembleari, que la setmana anterior va ser encomanat a la comissió de comunicació de la 6a. Vistes i analitzades vàries propostes, sorgides a ambdues comissions i que han estat obertes l’opinió del conjunt de l’afiliació a través d’aquest bloc, el lema escollit per consens a la comissió coordinadora ha estat: #tempsdesquerres #tempsdunitat #tempsdalternatives

Aquesta setmana entrant es farà la feina de disseny i esperem presentar el lema de la 6a Assemblea Nacional als mitjans de comunicació també en aquests pròxims dies.

Comparteix!
  • Facebook
  • Twitter
  • Print
  • PDF
  • RSS
  • Google Bookmarks
  • email
  • del.icio.us
  • Add to favorites
  • Meneame

Escriu un comentari