La Comissió Executiva reunida aquest diumenge ha optat per participar a les eleccions al Parlament per defensar el seu projecte sobiranista i de canvi

La Coordinadora Nacional de Catalunya en Comú validarà el proper diumenge 5 de novembre la decisió de participar a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel proper 21 de desembre. Així ho ha acordat avui la Comissió Executiva, que s’ha reunit per valorar el context polític actual i la convocatòria electoral i ha optat per participar a les eleccions del 21-D.

La direcció de Catalunya en Comú ha considerat imprescindible defensar el seu projecte sobiranista i de canvi a les urnes i no deixar buit aquest espai a la contesa electoral a Catalunya. La decisió s’ha traslladat aquest vespre als integrants de la Coordinadora Nacional de Catalunya en Comú perquè puguin referendar-la en la proper reunió de l’òrgan.

L’Executiva de Catalunya en Comú es tornarà a reunir el proper divendres 3 de novembre per a elaborar una proposta de candidatura i codi ètic, que també hauran de ser validades per la Coordinadora del diumenge. Posteriorment, totes les persones inscrites a Catalunya en Comú podran ratificar la candidatura i el codi ètic en assemblea.