El número 5 de la llista d’ICV-EUiA substitueix Víctor Catalan, qui ha decidit dimitir, cosa que la coalició roig i verda lamenta però respecta

El regidor del grup municipal ICV-EUiA a Blanes, Víctor Catalan, ha presentat la renúncia al seu càrrec. A partir d’ara, el seu lloc l’ocuparà el següent candidat de la coalició presentada a les municipals de 2015, Miky López Corregidor.

En un comunicat fet públic per la coalició roig i verda blanenca, aquesta lamenta però respecta la “difícil decisió” de Catalan i li agraeix els seus “7 anys d’intensa i laboriosa activitat en política municipal, marcats en els darrers temps per la complicada situació de l’Ajuntament de Blanes”.

Tal i com es preveu en aquests casos, el seu lloc al grup municipal l’ocuparà el següent candidat de la llista d’ICV-EUiA, en concret el numero 5, Miky López Corregidor. Nascut a Blanes el 1974, Corregidor es va implicar en política de molt jove, és músic i enginyer de so de professió. Molt vinculat als moviments juvenils i musicals de la vila i amb experiència al món sindical, també ha estat responsable de Comunicació de la coalició blanenca.

Així mateix, el nou regidor blanenc forma part de la direcció federal d’Izquierda Unida i és membre de la Coordinadora Federal. Corregidor es va incorporar a l’equip de campanya d’Alberto Garzón a les eleccions generals de 2015, i des de llavors és membre de l’equip de comunicació política d’IU (conegut com ‘La Cueva’) com a responsable de Xarxes Socials.

A les eleccions municipals de 2015, Corregidor no va poder ser el 5è regidor d’ICV-EUiA a Blanes per pocs vots. Ara els seus companys i companyes d’EUiA i de la coalició estan convençuts que “serà un bon relleu i complirà la seva tasca al grup municipal amb el rigor i l’eficàcia que el caracteritza, avalada pel seu interès i coneixement del món de la política.”