6a Assemblea Nacional d'EUiA

Altre lloc gestionat amb el WordPress

Assistents: Francesc Matas, Irene Aldabert, Toni Salado, Alfred Clemente, Héctor Sanchez, Mercè Civit, Juanjo Fernández, Asun Franquesa i Joan Josep Nuet. Convidada: Lorena Vicioso.

Per consens s’acorda:

1. Criteris i conceptes per la direcció política d’EUiA:

Criteris

1. Experiència
2. Renovació
3. Gènere
4. Joves
5. Representativitat
6. Pluralitat
7. Experiència en moviments socials
8. Experiència institucional
9. Compromís en participar als òrgans
10. Capacitat personal per a desenvolupar les tasques

Conceptes

1. Treball en equip
2. Direcció col·legiada
3. Esperit de consens
4. Capacitat executiva
5. Saber escoltar a la gent

2. Proposta de creació d’un Consell Polític de suport a la Coordinació General per a l’Acció Política.
Aquest Consell de 4 o 5 persones, a proposta de la Coordinació General, no te competències pròpies, exerceix de Consell de la Coordinació General per ajudar a la proposta d’Acció Política, que han de discutir i acordar la Comissió Nacional i el Consell Nacional.

3. S’acompanyarà la proposta de Coordinació General amb un nombre d’entre 7 i 11 noms que posteriorment formaran part, si així ho determina el nou Consell Nacional, de la Permanent i/o Comissió Nacional per explicitar en tot moment el missatge de direcció col·lectiva.

4. La Comissió de Candidatures recull la proposta de Coordinació General realitzada pel company Joan Josep Nuet i acorda la seva informació a EUiA a través del web de la 6a Assemblea i als membres del Consell Nacional. També acorda la convocatòria d’una roda de premsa pel dilluns 21 de maig, a les 17:00 hores, a la seu nacional d’EUiA per comunicar aquest fet de forma pública. La Comissió de Candidatures recorda que fins la reunió del mateix Consell Nacional que triarà la nova Coordinació General, el dia 3 de juny, es poden presentar noves propostes.

Comparteix!
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • PDF
 • RSS
 • Google Bookmarks
 • email
 • del.icio.us
 • Add to favorites
 • Meneame

2 COMENTARIS

 1. Jordi Matas on maig 25, 2012 9:58 am

  El primer i el segon criteri segons com es considerin poden ser contradictoris, ja que si tothom de la futura direcció política d’EUiA té molta experiència en formar part d’aquesta direcció política no hi haurà la renovació del segon punt.
  Vull entendre que es procurarà que no més de la meitat de les persones integrants tindran experiència, també poden tenir experiència a alters llocs i entrar a formar part renovant a les persones anteriors, però que una bona part de la nova gent formarà part del criteri num2 RENOVACIÓ. Sense renovació no ampliarem la nostra influència, ni entrarà sàvia nova a aquest moviment polític i social que volem construir.

 2. Toni Campos on maig 28, 2012 12:14 am

  No entiendo eso del”Consell Polític de suport a la Coordinació General per a l’Acció Política”…¿eso no lo hace la Permanent?.

  ¿sabremos que hace cada cual o nos acabaremos liando ?

Escriu un comentari