Sota el lema ‘Si ens movem ho canviem tot’, multitud d’organitzacions de la societat civil, sindicats i partits hem unit forces per organitzar una gran jornada de lluita el 24 d’octubre, a nivell territorial, i una manifestació el 27 d’octubre a nivell estatal a Madrid, perquè només unides construirem millors propostes, tindrem més força i farem una resistència més contundent.

Malgrat tots aquests anys de lluita i mobilització des de l’esclat de l’estafa mal anomenada “crisi”, gran part de la ciutadania, les organitzacions feministes, sindicals, ecologistes, polítiques, les marees o els moviments socials, ens trobem en una situació de retrocés en drets i incertesa de cara al futur que només és possible afrontar de forma organitzada, caminant juntes per a empènyer un canvi a favor de la majoria.

Per això fem una crida a col·lectius, organitzacions i a la ciutadania en general, a sumar-se a les mobilitzacions del 24 i el 27 d’octubre i a donar difusió a les mateixes. Amb els lemes ‘Per la distribució de la riquesa, en defensa dels drets, salvem el Planeta i per una vida digna’, participem en les activitats convocades en primer lloc per al 24 d’octubre:

Barcelona:

– 11 hores, concentració davant del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (carrer Sepúlveda 148, cantonada Villarroel).

– 18 hores, acte reivindicatiu i lúdic al Casal de Barri Pou de la Figuera, carrer Sant Pere Més Baix, 70.

Girona: 10 hores (fins les 12h), Plaça Pompeu Fabra.

Tarragona: 18:30 hores, Plaça de la Font

Així mateix, cridem a participar a la manifestació del 27 d’octubre a Madrid (inici a les 18 hores des de Plaça d’Atocha). Si estàs interessada en anar-hi posa’t en contacte amb mondeltreball@euia.cat

Organitzacions convocants a Catalunya:

NO+PRECARIETAT; ASSEMBLEA DIVERSITAT FUNCIONAL BCN; COMISSIÓ PROMOTORA RENDA GARANTIDA CIUTADANIA; COORDINADORA ASSEMBLEES DE TREBALLADORS/ES EN ATUR DE CATALUNYA; ELITE TAXI; MARXES DE LA DIGNITAT, LES KELLYS BCN; LGTBI MARESME; MAREA BLANCA; MAREA DE MAREAS; MAREA PENSIONISTA; MIGRANTS BLANES; PAC; PAH BARCELONA, MATARÓ, TORDERA; PLATAFORMA AFECTATS BB SERVEIS; AFECTATS IDENTAL GIRONA; RIDERSXDRETS; PLATAFORMA SAD. CO.BAS; INTERSINDICAL ALTERNATIVA DE CATALUNYA (IAC); OEPB; SINDICAT DE LLOGATERS I LLOGATERES; VAMOS; CATALUNYA EN COMÚ; EUiA; ICV; PODEM CATALUNYA; XS21