L’alcaldessa de Barcelona qualifica de “vergonyosa” l’actitud d’un Estat “incapaç d’escoltar el poble de Catalunya”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha rebut aquest dissabte al matí a l’Ajuntament de Barcelona els alcaldes i alcaldesses citats per la Fiscalia General de l’Estat en relació a l’1-O. A l’acte han intervingut l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

En la seva intervenció, Colau ha qualificat de “vergonyosa” l’actitud d’un Estat “incapaç d’escoltar el poble de Catalunya, de dialogar i de donar resposta política, i que es dedica a perseguir i intimidar alcaldes i alcaldesses i mitjans de comunicació”.

L’alcaldessa de Barcelona ha defensat la unitat del poble català davant aquesta actitud i ha expressat que “el futur de Catalunya l’hem de construir entre tots, els alcaldes i alcaldesses que avui han vingut aquí i els que no”. L’alcaldessa de Barcelona i coordinadora de la Coordinadora Nacional de Catalunya en Comú ha destacat que “per sobre de les nostres diferències, Catalunya és un sol poble, i els drets i les llibertats que tant ens han costat conquerir i per les quals van arriscar la vida els nostres avis i les nostres àvies les defensarem amb la unitat de tota la societat catalana”. “Ens trobaran units i unides”, ha afirmat.