Barcelona en Comú ha celebrat el tancament de campanya a Nou Barris on Ada Colau ha fet una crida a concentrar el vot progressista. “Hem demostrat que no érem una anècdota i que podíem fer polítiques valentes que ens deien que eren impossibles. Sortim a guanyar. No permetrem que la política del bloqueig creui la Plaça Sant Jaume”. I ha afegit: “Som el vot útil de la gent progressista, el proper diumenge tota la gent progressista ha de votar-nos en massa per tornar a guanyar Barcelona”.

Durant la seva intervenció, Colau ha ressaltat que el PSC no te res a fer en aquestes eleccions i així mateix també s’ha referit a la gestió d’Ernest Maragall. “Aquells que no han fet res en 40 anys i veuen el que nosaltres hem fet en 4 ens diuen que hem de fer més. I tant, per això volem continuar 4 anys més”. I ha afegit: “Com es permet ERC, que porta anys governant amb els corruptes de l’antiga Convergència, dir que no hem fet res per l’habitatge? La Generalitat només té 2 promocions d’habitatge a Barcelona!”, ha dit Colau.

Colau ha posat l’accent en que Maragall vol governar amb la dreta. “No es pot tornar a repetir el bloqueig”, ha assenyalat la cap de llista de Barcelona en Comú. Ada Colau ha recordat que “durant tot aquest mandat no ho hem tingut gens fàcil amb una oposició duríssima, però hem tingut la força de la gent, la força dels moviments socials, de la Barcelona rebel que mai es resigna, la seva gent es el poder d’aquesta ciutat”. I a més ha dit: “Ho hem fet sense poder financer, carrer a carrer, plaça a plaça amb la força de la gent. Ens hi juguen moltíssim, el futur de la ciutat”, ha manifestat Colau.

A l’acte també hi participava el candidat a les eleccions europees Ernest Urtasun qui s’ha referit a que en aquestes eleccions “estem triant entre l’Europa de Salvini o l’Europa d’Ada Colau ecologista i feminista”.

“El nostre programa s’ha convertit en el sentit comú. Comencem a ser hegemònics” ha dit Joan Subirats que també ha posat l’accent en la importància del que passa a Barcelona pel món tot expressant plena confiança en una victòria de cara a diumenge.

En la seva intervenció Janet Sanz ha fet una crida a la participació el proper diumenge. “Si els que som d’esquerres votem amb el cor, només podem votar Ada Colau. Sé que Nou Barris tornarà a fer possible que Ada Colau sigui alcaldessa”.

L’acte ha comptat també amb l’actuació de Quico Pi de la Serra i el Cor Rebel de Barcelona.