Barcelona en Comú ha presentat aquest matí al parc de Glòries el seu lema de campanya “Guanyem el futur”. En aquesta trobada amb activistes de l’organització, Ada Colau ha manifestat que “volem que el canvi històric es consolidi i ampliï”. I ha afegit: “Volem guanyar el futur de Barcelona. Hi ha qui vol tornar al passat, nosaltres volem guanyar el futur i consolidar Barcelona com a ciutat d’esperança, ciutat republicana, feminista, i diversa”.

Colau ha recordat que “fa 4 anys vam dir ‘guanyem Barcelona’ a les places de la ciutat. Va ser una campanya molt intensa, que vam guanyar plaça a plaça explicant que el canvi era possible”.

“Vam fer història i vaig tenir l’honor de ser la primera dona alcadessa perquè veïns i veïnes ho van voler. Hem governat obeïnt i hem fet una excel•lent gestió de la ciutat només amb la força de la gent”, ha afegit Colau.

La cap de llista de Barcelona en Comú ha recordat que durant aquest quatre anys s’ha obert camí amb moltes mesures que altres imiten: Barcelona és la ciutat de l’Estat amb més inversió social; desconnectant de l’oligopoli elèctric amb Barcelona Energia; obligant al sector privat a que un de cada tres nous habitatges siguin assequibles; amb la implantació del dentista municipal; regulant el turisme i lluitant contra el frau fiscal amb la recuperació de 69M d’euros, a Barcelona s’han acabat el privilegis. “Per defensar els drets de tots cal tocar privilegis, per això ens volen aturar. Les elits s’han vist amenaçades”, ha manifestat Colau.

*Us enviem la foto de família que avui s’ha fet amb motiu de la presentació del lema de campanya. Foto de Daniel Bartolomé.