Elisenda Alamany: “Les persones inscrites ens conviden a ser contundents davant l’onada repressiva del PP, que s’amaga darrere de la justícia enlloc de donar una resposta política”

Catalunya en Comú participarà a la mobilització de l’1-O. Així ho han decidit els inscrits i les inscrites a la votació online que s’ha dut a terme entre el 12 i el 14 de setembre i que plantejava la següent pregunta: Catalunya en Comú ha de participar a la mobilització de l’1-O? 2.053 persones han contestat afirmativament, el que significa el 59,4% dels vots emesos. En total han han votat 3.458 inscrits i inscrites, el 44% del cens.

“Vam sortir de la Coordinadora Nacional del 8 de juliol amb la decisió de ser a la mobilització de l’1-O, i ara hem decidit quin paper hi tindrem. I ho fem fet de manera democràtica, oberta i transparent”, ha dit Elisenda Alamany, portaveu de Catalunya en Comú, després d’anunciar el resultat de la consulta en roda de premsa. Alamany també ha posat en valor que “som l’únic espai transversal que queda al país, agrupant diverses sensibilitats entorn del debat nacional”.

Alamany ha concretat que “malgrat que com tothom sap l’1-O no serà la solució definitiva a la situació de Catalunya, cridarem a la participació i ens mobilitzarem pels drets dels catalans i les catalanes. Els inscrits i les inscrites ens conviden a ser contundents davant l’onada repressiva del PP, que s’amaga darrere de la justícia enlloc de donar una resposta política, que és el que hauria de fer”. En aquest mateix sentit la portaveu ha insistit que “no és moment de doblegar-se davant l’estratègia de la por del govern de Rajoy”.