El dijous 22 de febrer muntarà una taula de recollida de signatures i una concentració on es llegirà un manifest a càrrec de la regidora d’ICV-EUiA, Marian Anguita, i d’Àngel Jordà de Batega per Blanes

Des de fa una setmana, Catalunya En Comú Podem de Blanes s’ha sumat a la campanya endegada pels sindicats CCOO i UGT contra l’escassa pujada del 0,25% de les pensions. Fins el moment s’han muntat vàries taules, tant a la porta de l’Ajuntament com a la Plaça Espanya, per recollir firmes dels veïns i veïnes de la vila de La Selva.

Amb motiu de la defensa d’unes pensions dignes, la gent blanenca de Catalunya En Comú Podem tornarà a muntar una altra taula el pròxim dijous 22 de febrer. Serà a la porta de l’Ajuntament a partir de les 16.30h i, dues hores després, a les 18.30h, hi tindrà lloc una concentració per reclamar unes pensions dignes sota el lema “Salvem les pensions”.

Aquest acte coincideix amb les diferents mobilitzacions que estan convocant CCOO i UGT arreu de l’estat, reivindicant unes pensions dignes i la defensa de la viabilitat del sistema públic de pensions.

La concentració començarà amb la lectura del manifest per part de la regidora blanenca d’ICV-EUiA, Marian Anguita, i el company de Batega per Blanes, Àngel Jordà. Reivindicaran la derogació de la reforma de la llei de pensions, que puja d’edat de jubilació fins als 67 anys, i que les pensions es tornin a revaloritzar segons l’IPC, assegurant el poder adquisitiu dels i les pensionistes, així com l’eradicació del dèficit de la Seguretat Social i garantir el present i futur de les pensions.

Des de Catalunya En Comú Podem de Blanes conviden a tots els veïns i veïnes i entitats de la vila a participar a la concentració en defensa d’unes pensions dignes i recorden la importància de mobilitzar-se per tal d’assegurar unes pensions dignes i les futures pensions pels i les nostres joves.