La portaveu del grup, Susanna Segovia, assenyala que la proposta del seu grup pels pressupostos és “de mínims” i emplaça l’Executiu a donar resposta a les demandes de la “tardor calenta”

La portaveu de Catalunya en Comú Podem, Susanna Segovia, ha emplaçat avui el Govern de la Generalitat a donar resposta a la “tardor calenta” en forma de mobilitzacions i presentar uns pressupostos “a l’altura”. “El Govern té dos camins: o prorrogar la precarietat o escoltar les demandes ciutadanes”, ha afirmat en roda de premsa al Parlament. Segovia ha assenyalat que la proposta del seu grup pels comptes del 2019 és “de mínims” i que es tracta de “deu prioritats irrenunciables”.

“Esperem que la reunió de dijous sigui realment per treballar, anem tard per a fer-nos fotos i declaracions de bones intencions”, ha afirmat. En aquest sentit, ha instat a l’Executiu a esclarir com pensa obtenir els recursos necessaris per a augmentar en 1.700 milions d’euros la despesa social i donar resposta així a la situació “d’emergència”. “De moment només sabem el que no volen fer. No volen donar suport als Pressupostos Generals de l’Estat i no volen aconseguir més ingressos per la via d’una reforma fiscal progressiva i redistributiva”.