Coordinador general.

És la representació política d’Esquerra Unida i Alternativa, que actualment recau sobre Joan Josep Nuet.

Joan Josep Nuet i Pujals, nascut a Reus el 6 d’agost del 1964, i veí de Montcada i Reixac des de fa anys, va desenvolupar una dilatada trajectòria com a activista implicat en el seu municipi abans d’esdevenir coordinador general d’EUiA a la 6a Assemblea Nacional, el juny del 2012.

Llicenciat en Geografia i Història, casat i amb un fill, Nuet va ingressar el 1986 al Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) i a CCOO, i participa a EUiA des de la seva fundació, el 1998, on és membre del Consell i de la Comissió Nacionals.

Així mateix, Nuet fou un dels artífex de la negociació i de l’acord de coalició entre EUiA i ICV, forjat l’any 2002, i ha estat membre del consell de govern d’aquesta coalició. També és membre de la direcció d’Izquierda Unida: forma part del consell polític federal, de la presidència i de l’executiva de la formació.

Regidor a Montcada des del 1991 fins al 2003, des del 2011 ha estat diputat al Congrés en el grup de l’Esquerra Plural i portaveu a les comissions Constitucional i d’Afers Exteriors, així com portaveu adjunt a la de Defensa.

També ha estat secretari de Polítiques Unitàries i de Coordinació de Grups Parlamentaris d’IU.

A les eleccions al Parlament del 27 de setembre de 2015 és escollit per la circumscripció de Barcelona diputat al Parlament, on forma part del grup de Catalunya Sí Que es Pot. Actualment és secretari de la Mesa del Parlament i representa a CSQP a les comissions d’Interior i Exteriors.

Nuet ha treballat com a agent comercial en diverses empreses, en el sector del metall i de la química industrial.

Consulta la declaració de béns i rentes de Joan Josep Nuet.