Catalunya en Comú ha formalitzat la seva constitució com a nova formació local escollint responsables i encetant el procés per les eleccions municipals de 2019

La nova marca pretén ampliar la seva base com a referent de l’esquerra municipalista d’Altafulla, integrant el llegat d’Alternativa Altafulla i deixant les portes obertes per acollir col·lectius i persones que vulguin participar i sumar per seguir treballant en un model social i econòmic basat en el bé comú. Entre els valors essencials de Catalunya en Comú d’Altafulla destaca el feminisme, la igualtat, la solidaritat, la diversitat, el respecte a les minories i la diferència, el medi ambient, la participació, la inclusió social i la lluita per la millora dels serveis socials, l’ocupació i l’habitatge.

Tots aquests valors tenen com a treball comú el municipalisme, les polítiques locals i la promoció de les polítiques de gènere i la paritat en tot allò que sigui possible.

En la recent assemblea constituent s’ha escollit Marisa Méndez-Vigo com a responsable de Política Institucional i Feminisme, Guillermo Alonso com a responsable de Campanya, Activitats i Comunicació, Concha García-Bragado com a responsable de Finances i Francesc Farré com a responsable d’Organització i coordinador.

La primera decisió de l’assemblea ha estat obrir un procés de primàries per escollir candidat/a a l’alcaldia per les eleccions municipals del 26 de maig de 2019.  Qualsevol persona podrà optar a ser candidat/a amb l´únic requisit  de recollir un mínim de 8 avals de persones inscrites a Catalunya en Comú d’Altafulla.  El termini per presentar els avals finalitza el dijous 18 d’octubre. El candidat/candidata serà proclamat/da el dia següent si només es presenta una candidatura i si n’haguessin més, les persones inscrites a Catalunya en Comú  d’Altafulla l’escollirien en votació el dijous 25 d’octubre.