En els properes dies representants de Catalunya en Comú i dels grups parlamentaris del Parlament i el Congrés es reuniran amb metges, mestres i funcionaris

Els comuns han iniciat avui una ronda de reunions amb els col·lectius que estan mobilitzats en defensa dels seus drets, amb l’objectiu de recollir les seves demandes i poder donar-los resposta. Després d’una dècada de retallades, és el moment d’obrir una nova etapa que acabi amb les polítiques d’austeritat iniciades pel govern Mas i que els diversos governs posteriors, amb ERC, han estat incapaços de superar. Catalunya necessita un nou rumb per a la propera dècada, un rumb per construir una Catalunya social, feminista, ecologista i republicana.

És per això que representants de Catalunya en Comú i dels grups parlamentaris d’En Comú Podem i de Catalunya en Comú Podem es trobaran amb metges, mestres, estudiants, funcionaris i representants sindicals per escoltar la seva veu. En un moment de negociació dels pressupostos per al proper curs, tant al Congrés com al Parlament, els comuns consideren de vital importància plasmar les reivindicacions d’aquests col·lectius, que són pal de paller de la societat, als comptes.

La primera reunió, celebrada aquesta tarda, ha estat amb l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), que van a la vaga aquest 28 i 29 de novembre per fer complir la rebaixa del 30% de les taxes universitàries.