L’actual coordinadora d’EUiA i regidora de Roda de Berà ha estat l’única que s’ha presentat a les primàries i ha obtingut un 97% de suports

Dissabte passat es va presentar en un acte públic a Roda de Berà la candidatura municipalista Roda en Comú i es va proclamar la seva cap de llista a l’alcaldia per les pròximes eleccions de maig de 2019. Encarna Ramírez, coordinadora d’EUiA i regidora de Roda des de 2015, ha estat l’única candidata que ha concorregut a les primàries –realitzades del 17 al 23 de novembre- i ha rebut el suport del 97% dels vots emesos.

En la seva intervenció, la candidata va agrair la confiança dels companys i companyes que l’han votat i es va comprometre a seguir treballant “amb tenacitat i transparència”. Ramírez va destacar així mateix la importància que té “la unitat d’organitzacions d’esquerres, progressistes i gent independent” en el sí de Catalunya en Comú (a Roda en concret EUiA, Podem i independents).

En aquesta línia, la recent proclamada candidata de Roda en Comú va convidar a incorporar-se al projecte a veïns i veïnes d’aquest poble del Baix Gaià que vulguin “participar en la creació d’un model social i econòmic basat en el bé comú”. Ramírez va afegir que Roda en Comú defensa “la solidaritat, la radicalitat democràtica i la transparència, la inclusió social, el medi ambient, el feminisme, i tots els drets bàsics en general”. Per acabar, va informar que aviat se celebraran assemblees obertes per a què tothom que vulgui pugui fer aportacions al programa municipal.

En nom de la direcció de Catalunya en Comú va assistir a l’acte un dels seus coordinadors nacionals i regidor a Vilafranca del Penedès, Ramon Arnabat,  qui va felicitar la feina de l’organització de Roda i els hi va oferir tot el suport necessari per assolir els seus objectius a les municipals. Arnabat va aprofitar per explicar els Pressupostos Generals pactats amb el PSOE pel grup confederal d’Unidos Podemos, En Comú Podem, En Marea i la importància que té la seva aprovació sobretot per als i les més vulnerables.