L’afiliació de la formació molletana referma el seu compromís amb el projecte de Catalunya en Comú

Esquerra Unida i Alternativa de Mollet va celebrar, dissabte passat, la seva Assemblea General per renovar els seus equips de direcció. En un clima de participació i unitat, la militància d’EUiA va fer una valoració positiva de la tasca realitzada per l’organització en els últims anys i va discutir plantejaments i estratègies per encarar el futur.

Durant l’assemblea es va presentar el balanç de gestió de la darrera etapa i un document polític de futur, els quals van ser debatuts i van rebre aportacions de les persones assistents. Un dels eixos polítics que es va refermar va ser l’aposta d’EUiA Mollet per l’espai de confluència que representa el projecte de Catalunya en Comú. Tant es així, que es va aprovar una resolució en aquest sentit, acompanyada per tres resolucions més: en suport al poble palestí contra els atacs de l’exercit israelià, per la República i en suport als moviments socials de la ciutat.

L’Assemblea de la formació molletana va recolzar per unanimitat la candidatura unitària d’equip per la nova Comissió local, integrada per 17 persones implicades en els moviments socials de la ciutat, amb un 38% de dones, el que suposa un salt qualitatiu respecte a l’anterior etapa. Les persones escollides són: Francisco Sancho, Mari Carmen Moya, Xavier Huguet, Antonio López, Raimon Gil, Anna Usart, Antonio Cuéllar, José Feria, Fran Sánchez, Mar Torres, José Rodríguez, Maica Hervás, Esteban Vivanco, Dora Abad, Joaquim Fuertes, Manoli Delgado y José Antonio Ruiz. En la seva primera reunió, la nova direcció local va escollir a Francisco Sancho i a Mari Carmen Moya com a nous co-coordinador i co-coordinadora locals, en una aposta per a visibilitzar la paritat. Ambdós són també regidors de Canviem Mollet.

A la clausura de la jornada va intervenir Olaya Lourdes Checa, en representació de la Coordinació Col·legiada d’EUiA, que va saludar la bona feina de l’Assemblea de Mollet i la va emmarcar en els acords de la 7a Assemblea Nacional. A la intervenció final, Sancho i Moya van agrair el suport rebut i el bon clima en què l’organització local encara la nova etapa política. L’acte va finalitzar amb l’emissió d’un emotiu vídeo commemoratiu del 20è aniversari d’EUiA Mollet, que recull imatges de les activitats dutes a terme per la militància en aquestes dues dècades. EUiA Mollet aprofita també aquesta nota per homenatjar l’històric militant i fundador de l’organització a Mollet, Juan José Fernández Martín, conegut popularment com “el Rubio”, traspassat aquest dilluns 9 d’abril.