La responsable de Món del Treball de la formació, Núria Lozano, crida a participar a la concentració convocada per aquest dissabte 10 de febrer, a les 12 del migdia, a la porta de la patronal Foment del Treball Nacional, amb motiu del 6è aniversari de l’entrada en vigor de la reforma laboral

El 10 de febrer de 2012 el Govern de Mariano Rajoy aprovava el ‘Real Decreto Ley de la reforma laboral’, un decret que va ser convalidat al Congrés amb 197 vots a favor, entre ells els del PP i CiU (ara PDeCAT).

En aquell moment i preveient les conseqüències de la nova reforma laboral, EUiA vam donar suport a la convocatòria de vaga general del 29 de març exigint la seva retirada. Una reforma que, des de la seva aplicació, ha comportat l’abaratiment de l’acomiadament, una destrucció massiva de llocs de treball, la desregulació de les condicions substancials del treball… En definitiva, “la generalització de la precarietat, que ha empitjorat exponencialment les condicions laborals i vitals de les capes més populars a l’Estat espanyol i a Catalunya”, segons paraules de la responsable de Món del Treball d’EUiA, Núria Lozano, qui a més denuncia que “actualment vivim en un règim que conceptua els drets laborals com a obstacles per a l’obtenció de guanys fàcils”.

És per això que cal combatre aquesta precarietat, no ens hi podem resignar. En conseqüència, EUiA cridem a participar, junt amb d’altres organitzacions i moviments socials, en aquesta iniciativa de denuncia dels màxims responsables d’aquesta precarietat, els governs de dretes en connivència amb la patronal.