Esquerra Unida i Alternativa expressa el seu suport a la vaga indefinida del personal de les comarques gironines i l’Alt Maresme

Esquerra Unida i Alternativa dóna suport a la mobilització i la lluita del personal de Transport sanitari de les comarques gironines i l’ Alt Maresme, que fa setmanes van començar una vaga parcial els divendres i que intensificaran en els propers dies.

Es tracta d’un servei que el Govern va externalitzar amb la concessió per concurs a l’ empresa Transport Sanitari de Catalunya, que va significar un empitjorament de les condicions de treball dels treballadors i treballadores d’ambulàncies.

La reducció de costos al màxim que aplica aquesta empresa ha situat aquest servei essencial per les tasques que desenvolupen al capdavant de les emergències mèdiques en una situació límit.

Per això, donem suport a la convocatòria d’inici d’ una vaga indefinida a partir d’aquest divendres i a la convocatòria d’una manifestació el dissabte 9 a Girona des de l’avinguda Ramon Folch fins al Passeig de la Devesa.

Defensem el dret de tots i totes a la sanitat pública i a uns serveis públics de qualitat.