El Consell Nacional nomena una direcció col·legiada de continuïtat després de la renúncia de l’ex coordinador general Joan Josep Nuet

El Consell Nacional d’Esquerra Unida i Alternativa ha escollit avui la nova direcció de la formació. El Consell Nacional ha nomenat una direcció de continuïtat amb l’equip que dirigia Joan Josep Nuet, que fa pocs dies va presentar la seva renúncia com a coordinador general.

Les funcions de la coordinació general les passarà a assumir de forma coral una direcció col·legiada encapçalada pel coordinador d’Organització i Finances, Héctor Sánchez, i que també integraran Mercedes Vidal (Relacions Polítiques), Ramón Luque (Política Institucional, Programa i Relacions amb Izquierda Unida), Nora Sánchez (Territori i Coordinadora de la Comissió Nacional), David Companyon (Comunicació), Alba Blanco (Internacional i Europa), i un vocal que la llista EUiA Protagonista haurà d’escollir en els propers dies. La direcció la completen 13 membres de la Comissió Nacional, que també han estat nomenats avui.

La nova direcció ha estat avalada per 51 vots a favor, 1 en contra i 0 abstencions, i pilotarà Esquerra Unida i Alternativa fins a la celebració de la 8a Assemblea Nacional que, segons es va aprovar al Consell Nacional del passat 13 de març, se celebrarà un cop finalitzat el cicle electoral amb les eleccions al Parlament de Catalunya.