Antonio López, activista de l’Àrea de Salut, plantejarà impulsar una jornada europea en defensa d’una sanitat 100% pública

Els dies 26 i 27 de gener tindrà lloc a Madrid la segona trobada del grup de Serveis Públics del Partit de l’Esquerra Europea (PEE). EUiA hi será present representada per Antonio López, que també és co-responsable de l’àrea de Salut d’EUiA.

López traslladarà informació sobre les mobilitzacions que s’estan duent a terme al nostre país en defensa dels serveis públics (educació, sanitat, transport públic i també pensions), i on l’afiliació d’EUiA està molt involucrada i compromesa lluitant per tal que es reverteixin les grans retallades realitzades els darrers anys pels governs de la dreta, tant a Catalunya com a l’Estat espanyol. Unes mobilitzacions que busquen assolir uns pressupostos que destinin als serveis públics almenys la mitjana de la Unió Europea.

EUiA vol plantejar una proposta al grup de Serveis Públics del PEE través del company Antonio López, en concret impulsar una jornada europea en defensa d’una sanitat 100% pública universal sense cap tipus de privatitzacions, així com la defensa d’un sistema públic de pensions dignes a càrrec dels estats a través dels seus pressupostos i cotitzacions.