Té lloc demà dissabte al Pati Llimona i l’organització també va a càrrec de la Fundació l’Alternativa i el Partit de l’Esquerra Europea 

Demà dissabte a partir de les 10 del matí se celebrarà al centre cívic Pati Llimona de Barcelona la jornada ‘UE: temps decisius’, organitzada per EUiA, la Fundació l’Alternativa i el Partit de l’Esquerra Europea. Destacar del programa la conferència inaugural al matí a càrrec del periodista de La Vanguardia Rafael Poch i a la tarda la clausura amb Javier Couso, europarlamentari d’IU, Eva García Sempere, diputada d’IU al Congrés, i Joan Josep Nuet, coordinador general d’EUiA i diputat.

Detallem el programa a continuació:

Matí

10h Recepció

10.30h Presentació de la jornada a càrrec de Ramón Luque, responsable d’Europa d’EUiA i membre executiva Partit de l’Esquerra Europea (PEE)

10.45h Conferència inaugural a càrrec del periodista Rafael Poch: La Unió Europea,  què és i què fem amb ella

Pausa pel cafè

12h Taula rodona: L’Europa que volem: amb drets, sobirania, democràcia… Modera: Alba Blanco, responsable d’Internacional d’EUiA i membre executiva PEE. Intervenen: Héctor Illueca, doctor en Dret i professor de la Universitat de València; Eva García Sempere, diputada d’Izquierda Unida al Congrés.

Debat

Tarda

16,30h Ponència a càrrec de Javier Couso, europarlamentari d’Izquierda Unida: L’experiència política del Grup de l’Esquerra Unitària Europea-Esquerra Verda Nòrdica (GUE-NGL): balanç i reptes. Modera: Ramón Luque, responsable d’Europa d’EUiA i membre executiva PEE.

Debat

Pausa pel cafè

18.00h Cloenda: Cap a les eleccions europees de 2019: nous reptes de l’esquerra. Amb: Javier Couso, europarlamentari d’IU; Eva García Sempere, diputada d’IU al Congrés; Joan Josep Nuet, coordinador general d’EUiA i diputat de Catalunya En Comú Podem al Parlament.

 

Lloc: Centre cívic Pati Llimona (Regomir, 3) Barcelona