La formació s’uneix a la campanya impulsada per la Plataforma Unitària i Popular contra la Guerra i l’OTAN 

Esquerra Unida i Alternativa participarà aquest dimecres 31 de maig a la concentració de suport al poble veneçolà convocada per la Plataforma Unitària i Popular contra la Guerra i l’OTAN. La formació s’uneix a la campanya en defensa de la sobirania del poble veneçolà que denuncia “l’agressió imperialista per part d’EEUU” que està patint els darrers anys i “els duríssims atacs al Govern i al poble de Veneçuela” per part de “l’anomenada oposició, finançada i assessorada per l’oligarquia”.

Els signants dels manifest denuncien el caràcter “filo feixista” de l’anomenada “revolució democràtica” pels mitjans de comunicació “al servei de les grans corporacions”, però en la qual hi participen “provocadors, ens molts casos a sou”, que participen en “disturbis, atacs a seu de l’Estat i entitats socials, persones i partits polítics”, i en els quals “s’ha arribat a humiliar, apunyalar, assassinar i inclús cremar gent viva”.

La concentració, convocada davant el Consolat veneçolà a les 19.30 hores, reafirmarà el “compromís ferm amb la pau i la solidaritat entre els pobles i el dret i deure de mobilitzar-se contra l’imperialisme i les seves guerres”. En aquest sentit, exigirà “la fi immediata de l’agressió imperialista, el cessament de tot finançament als grups ‘opositors’ i el respecte a la sobirania de Veneçuela”.

Dimecres i sempre amb la revolució bolivariana!

Consulta el manifest en aquest enllaç.