L’actual alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha estat proclamat candidat d’Alternativa Altafulla (AA) amb el suport dels inscrits d’Alternativa i de Catalunya en Comú d’Altafulla. En finalitzar ahir dijous el procés de primàries impulsat per les assemblees de militants d’Alternativa i dels Comuns a Altafulla, Fèlix Alonso ha estat proclamat en ser l’únic candidat que ha lliurat el mínim d’avals necessaris per poder concórrer a les primàries. De fet Alonso ha lliurat un nombre molt superior als avals requerits, superant el 75% dels inscrits a Alternativa Altafulla i als Comuns altafullencs.

En fer entrega dels avals, Alonso ha manifestat el seu compromís per seguir treballant per Altafulla i la seva ciutadania “amb la mateixa il·lusió” que en els dos darrers mandats que va encapçalar la llista, i “amb els ànims d’impulsar nous projectes i seguir amb la tasca de govern que ha transformat Altafulla”.

Fèlix Alonso encapçalarà la llista per les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 mantenint prioritàriament el nom d’Alternativa Altafulla, la marca guanyadora de les municipals de 2007, 2011 i 2015.

Properament es decidirà el procés a seguir per l’elaboració de les principals línies de treball pel període 2019-2023 i la confecció de la resta de la candidatura.