La coalició edita la revista amb el lema “Passió per Viladecans” on repassa les principals fites assolides, com l’inici de la companyia energètica pública “Vilawatt” o les importants millores en els serveis socials municipals

Un cop s’acosta el final del mandat 2015-2019 la formació de govern ICV-EUiA Viladecans ha editat una publicació per tal de rendir comptes amb els ciutadans i ciutadanes, i repassar les principals fites assolides fruit de la tasca dels regidors i regidores de la coalició. Amb el títol “Passió per Viladecans”, la publicació inclou explicacions dels projectes més rellevants desenvolupats a les regidories de Serveis Socials, de Medi Ambient i Sostenibilitat i de Cultura i Patrimoni. La podeu consultar aquí.

Encarni García, segona tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Viladecans, ha explicat que «el nostre grup és el motor de transformació de la ciutat, hem treballat molt i molt bé per deixar una ciutat molt més social, treballadora i educadora, una Viladecans on tothom se senti a gust de viure-hi».

Una de les grans fites de la coalició en aquest mandat ha estat l’impuls als serveis socials municipals, responsabilitat del nostre regidor Daniel Gutiérrez. El pressupost del departament s’ha triplicat en aquests últims anys, passant de 774.881 € a pràcticament 3 milions d’euros, mostra de la prioritat que ha suposat per ICV-EUiA. Des del 2012, els serveis socials han atès cada any entre 10.000 i 13.000 veïns i veïnes, quan abans de la crisi s’atenien entre 3.000 i 4.000 persones. També s’ha impulsat la millora del servei unificant els equips a la renovada masia de Can  Palmer.

Per altra banda una altra de les fites rellevants ha estat la posada en funcionament del projecte “Vilawatt”, la companyia elèctrica de Viladecans que garantirà energia 100% renovable, oferirà serveis de formació per estalviar a casa, a la botiga i a l’empresa i tota la ciutadania que ho desitgi podrà formar-ne part i participar-hi. El projecte s’ha iniciat realitzant auditories energètiques a habitatges i posant en marxa un servei d’assessorament energètic.

La revista repassa molta més acció de govern, en els camps també de medi ambient, on destaca la millora de les condicions del litoral viladecanenc; o a cultura i patrimoni, amb l’impuls del Museu de Viladecans i els projectes de rehabilitació de la Torre Modolell i l’ermita de la Mare de Déu de Sales. La publicació es repartirà a la majoria dels habitatges de Viladecans i es farà arribar per correu electrònic als militants i simpatitzants de la coalició.