Cridem a participar en totes les mobilitzacions i actes de denúncia de les violències masclistes i, en especial, a les convocatòries unitàries arreu de Catalunya. Ens veiem el diumenge 25 de novembre, a les 11.30h. a la Plaça Universitat de Barcelona

Aquest 25N ens manifestem  amb més raons que mai, però també amb més empenta i força, empoderades pel 8 de Març d’enguany, en què milions de dones d’aquest país i de tot el món vam fer una vaga històrica i vam sortir al carrer com una riuada dient que ja ni ha prou de violències envers les dones. El 8M vam denunciar el sistema capitalista i patriarcal que fa possible tantes accions masclistes, sent la seva màxima expressió l’assassinat de dones.

Aquesta fita històrica ha marcat un nou punt d’inflexió en la lluita feminista, més si tenim en compte que també ha estat l’any del Me Too, que ha visibilitzat de manera massiva el gran nombre de dones víctimes d’agressions sexuals.

Les manifestacions espontànies i nombroses de rebuig de la sentència de l’anomenada ‘Manada’ han demostrat que les dones estem alerta i disposades a mobilitzar-nos davant de qualsevol agressió que pateixi cadascuna de nosaltres.

I no afluixarem, ans al contrari, continuem treballant per la vaga de dones del 8 de Març de 2019.

  1. Ens unim al crit de #NiUnaMesNiUnaMenys No volem cap més dona assassinada.
  2. #NoEstasSola Cada atac que rebi una dona l’entenem com un atac a totes. Ens defensarem i no deixarem a cap dona en soledat.
  3. Demanem a totes les administracions que  dediquin un veritable pressupost a la lluita contra les violències masclistes, tant per la prevenció com pel suport i acompanyament  a les víctimes. Per protegir-les a elles i a les seves criatures i pal·liar els efectes de les agressions, incloent l’ajut econòmic.
  4. Exigim lleis per protegir  a les dones víctimes de trata i a les seves criatures -de qualsevol lloc del món  d’on vinguin-, que garanteixin la seva integració futura a la vida social i laboral.
  5. Volem la revisió de la llei 5/2008 de lluita contra l’eradicació de les violències masclistes, incloent els supòsits de les víctimes que no tinguin relació anterior amb l’agressor. Igualment demanem la seva inclusió a la llei del Parlament espanyol 1/2004 de protecció integral. Aquesta no inclusió amaga una part important de feminicidis i agressions a dones que no rebran la mateixa protecció.

Cridem a participar en totes les mobilitzacions i actes de denúncia de les violències masclistes i, en especial, a les convocatòries unitàries arreu de Catalunya. Ens veiem el diumenge 25 de novembre, a les 11.30h. a la Plaça Universitat.

Prou violències masclistes! Juntes soscavem l’ordre patriarcal!