El diputat d’En Comú Podem diu que la moció dels taronges sobre la Funció Pública només té l’objectiu de debilitar-la perquè “així ataquen als serveis públics i als drets de la ciutadania”

El diputat d’En Comú Podem i portaveu dels Comuns, Joan Mena, ha esdevingut el flagell de Ciudadanos al Congrés. Ahir vespre ho va tornar a fer: va desmuntar la moció “de perdigonada” de Cs sobre la Funció Pública, al seu parer “repleta d’hipocresia” perquè “no saben ben bé què proposen ni de què parlen, només tenen l’objectiu de debilitar a la Funció Pública perquè així ataquen als serveis públics i als drets de la ciutadania”.

Mena, que va acusar Cs de “precaritzar i criminalitzar els funcionaris”, també va qualificar de demagògica la moció dels taronges “per posar la lupa” en els treballadors i treballadores de les administracions públiques, quan “per a fiscalitzar al màxim funcionari, que és el Rei, són covards”. Així, el diputat dels Comuns va retreure a Cs que impedeixi “tocar” al monarca, “un càrrec vitalici, polititzat i que ha treballat en contra de l’economia catalana, nomenat a dit per ja sabem qui”.

En la seva intervenció al ple del Congrés, Mena va etzibar a Cs que “no té credibilitat en la lluita contra la corrupció perquè han estat la bastida dels corruptes” i ha recordat que “quan el PP parasitava totes les institucions”, els taronges “callaven i els mantenien en el poder”.

El portaveu dels Comuns va cloure el seu discurs destacant que, malgrat les retallades pactades entre Cs i PP, “tenim unes mestres, uns metges i unes cuidadores que han mantingut el sistema mentre vostès jugaven a debilitar-lo”.