El diputat d’En Comú Podem al Congrés insta a reformar el model de finançament territorial per a garantir els serveis públics i els drets socials
El diputat d’En Comú Podem al Congrés, Joan Mena, va instar ahir a la Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, a que el govern de l’estat es reuneixi amb el de la Generalitat per a donar resposta a les mobilitzacions socials de personal sanitari, mestres, funcionariat o bombers en les últimes setmanes.
En nom dels Comuns, Mena va demanar que el govern de Pedro Sánchez “no es quedi atrapat entre les ocurrències d’un president Torra a la deriva i el trident d’Aznar (PP, C’s y Vox)”. Per al nostre diputat la reunió entre governs és “una oportunitat per a tornar a la senda del sentit comú i la responsabilitat”.
D’altra banda, Mena va demanar també que el president espanyol vingui a Catalunya a plantejar dues qüestions: defensar l’acord complet de pressupostos entre Unidos Podemos-En Comú Podem i el Govern, i portar a terme una reforma del model de finançament territorial per a garantir els serveis públics i els drets socials.

https://youtu.be/0wGig3nbNbo