Alonso s’acomiada del càrrec després de deu anys expressant la seva “convicció i la necessitat de la rotació i renovació en els càrrecs institucionals”

Jordi Alonso, regidor d’ICV-EUiA de La Llagosta durant deu anys, es va acomiadar del càrrec en el ple municipal del passat dimarts 10 d’octubre, i el seu lloc l’ocuparà l’activista de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), Meritxell Carbonell.

Durant la sessió plenària, Alonso va explicar que la seva decisió de deixar el càrrec és “una decisió debatuda, consensuada i compartida amb les companyes i els companys d’EUiA i basada en la convicció i la necessitat de la rotació i renovació en els càrrecs institucionals”.

“La política és debat, és diàleg, és saber posar-se en el lloc de l’altre i, sobretot, en el lloc de la ciutadania; és saber pactar i saber cedir perquè tots puguin guanyar”, va expressar en el seu discurs de comiat.

Meritxell Carbonell, procedent de l’activisme social i vinculada a EUiA i la PAH del municipi, té 35 anys i és tècnica de projectes. Assenyala que assumeix el càrrec “amb il·lusió i responsabilitat”, i destaca que els temes “d’àmbit social, com l’habitatge i la defensa dels drets socials” seran la seva prioritat política.

*Informació recollida a contrapunt.cat