El diputat de Catalunya en Comú Podem rebutja la “causa general contra el sobiranisme” i alerta que “l’acció penal de l’Estat s’està menjant la política”

El diputat de Catalunya en Comú Podem Joan Josep Nuet s’ha preguntat avui si el Suprem també “farà un gir de 180 graus” a la causa del Procés degut al “gran impacte social i econòmic” que comporta. Nuet ho ha comparat així a l’argument emprat per l’alt tribunal per a esmenar la sentència sobre els impostos hipotecaris.

“En pocs dies, el Suprem ha passat de protegir els ciutadans i consumidors protegir a la gran banca, i el gran argument és que això es fa per un gran impacte social i econòmic”, ha recordat. “Tindrem justícia o només tindrem venjança?”, ha expressat.

Nuet s’ha confessat “colpit” per les acusacions de la Fiscalia i ha alertat que “l’acció penal de l’Estat s’està menjant la política”. “Catalunya és un país plural, hi caben totes les idees que són pacífiques i democràtiques. No les hem de compartir totes, però totes tenen dret a expressar-se amb llibertat”, ha defensat.