Jordi Alonso encapçala una llista paritària amb tres dones i tres homes

L’actual coordinador local d’EUiA de La Llagosta, Jordi Alonso, encapçala l’única candidatura presentada per a l’elecció de la nova coordinació i comissió local dins el procés de la 7a assemblea local d’EUiA. La candidatura, malgrat ser l’única presentada, se sotmetrà a votació de les persones afiliades i simpatitzants el 14 de març.

Candidatura paritària i amb amplia renovació

Alonso opta a reeditar la coordinació local acompanyat de tres dones i dos homes, que en conjunt conformen una proposta totalment paritària. Així mateix, només Jordi Alonso i Virginia Jiménez, l’altre electe d’EUiA opten a la reelecció. El 67% restant de la candidatura son cares noves a la direcció. Es tracta de Meritxell Carbonell, Raúl Pacheco, Ainhoa Lozano i Gonçal Aguilera, aquest últim que retornaria després de no ser‐hi en darrer mandat.

El candidat i actual coordinador ha valorat “molt positivament la candidatura que recull noves energies i alhora dona continuïtat al treball fet fins ara”. Així mateix, Alonso ha volgut destacar “el fet que la llista sigui paritària i amb persones amb molta capacitat que ben segur faran d’EUiA una eina útil per transformar la Llagosta”.

Foto del butlletí municipal 08centvint.